Dnevni horoskop za ponedeljak 27. maj! Vodolije moraju da obrate pažnju na novac, Strelčevima sledi nova ljubav!

OVAN

LJUBAV: Danas nećete biti koncentrisani na ljubavni život, više ćete se baviti nekim drugim oblastima. POSAO: Uspeh u intelektualnom radu i radu u inostranstvu, kao i svemu što ima veze sa turizmom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Odlična komunikacija sa partnerom ili, ako ste sami, osobom koja vas interesuje. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva samostalno preduzetništvo i preuzimanje inicijative. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Vrlo povoljan dan za ljubav i posebno za proširivanje porodice. Harmonija i plodnost. POSAO: Dobrobit od svega što ima veze sa inostranstvom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno. 

RAK

LJUBAV: Uživaćete u intimnosti svog doma sa izabranom osobom. POSAO: Danas ćete imati uspeha ako se bavite kreativnim radom ili radite sa decom i u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV 

LJUBAV: Možete otići na romantično putovanje sa izabranom osobom jer trenutno samo o tome maštate. POSAO: Uspeh u sferi logistike i sreća u vezi sa administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Bićete puni energije.

DEVICA

LJUBAV: Privući će vas neko ko je uspešan i zreo, ali pitanje je da li će vaša osećanja biti uzvraćena. POSAO: Skupljaćete informacije i znanje, koje će vam pomoći da imate više uspeha u poslu. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama mokraćnih puteva.

VAGA 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti nestabilan jer ćete imati previše prilika. POSAO: Planeta Merkur je u vašem znaku, što znači da ćete imati uspeha u svemu što podrazumeva promet robom i informacijama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete primiti neke vesti o osobi koja vas interesuje, koje će vam pomoći da isplanirate šta dalje. POSAO: Moguće je da ćete dobiti neku novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo duhoviti, što vam može stvoriti prilike za ljubav. POSAO: Očekujte da imate povećan obim posla ako ste preduzetnik ili imate porodični biznis. ZDRAVLJE: Moguća infekcija grla i disajnih puteva.

JARAC

LJUBAV: Ako ste već u vezi, uživaćete u društvu voljene osobe kakve god planove da napravite. POSAO: Moguć je uvećan obim posla za one koji se bave privatnim biznisom. Bićete vrlo zauzeti. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Privlačiće vas samo uspešne i na neki način poznate ili istaknute osobe. POSAO: Vodite računa kako raspolažete sredstvima, a u karijeri je moguća pomoć osobe od uticaja. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

RIBE

LJUBAV: Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola, pogotovo za zrelije pripadnike znaka i one srednjim godinama. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na poslu i moguć manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare