NIKOLINA PIŠEK ZAVRŠILA U HITNOJ: Iz bolničkog kreveta provocirala Mišu Grofa!

Voditeljka Nikolina Pišek iznenadila je mnoge svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavom fotografije iz Hitne pomoći. Sinoć je obavestila javnost da se nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, što je izazvalo zabrinutost među njenim fanovima.

– Sve pet. Deda Miša ne mora da se veseli. Dečja hitna. Sve je ok – otkrila je ona za Blic.

Inače, ona je na Instagramu napisala sledeće u objavi:

– Malo, onako, vikendom…

Republika
Printscreen Instagram

Nedavno je Nikolina Pišek saopštila da je putem suda dobila rešenje koje joj omogućava ulazak u stan na Vračaru, gde je nekada živela sa suprugom Vidojem Ristovićem. Posle Vidojeve smrti, Nikolina vodi javni sukob sa ocem svog bivšeg supruga, Mišom Grofom, oko imovine i porodičnih odnosa. Ovi neraščišćeni odnosi doveli su ih pred sud, a Nikolina je najavila da će sledeći put pokušati da uđe u stan uz prisustvo policije.

Miša Grof je izjavio da su bili spremni da dočekaju Nikolinu, ali da se ona nije pojavila, te da nije bio upoznat sa njenim namerama. On je istakao da je stan na Vračaru njegova imovina, te da nije bio obavešten o presudi koju pominje Nikolina. S druge strane, Nikolina je naglasila da je u procesu selidbe i da nije mogla da uđe u stan, dodajući da su prisustvovali advokati, javni izvršitelji i svedoci.

Ova situacija izazvala je različite reakcije javnosti, a nakon što je saznala Mišinu izjavu, Nikolina je kratko poručila da bi volela da mu bude bolje jednog dana.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare