„NIJE MI BILO DOBRO“ Prva ispovest Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Otkrila da li je istina da se RAZVODE

Luna Đogani prvi put je progovorila o svađi koju je Marko Miljković imao sa komšijama nakon čega je uhapšen.

Luna Đogani sada je otkrila kako se osećaju ona, ali i Marko Miljković nakon skandala-

– Ja sam dobro. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Nisam se oglašavala tada, neću puno da pričam ni sada, ostaću dosledna tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala…nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako – kaže Luna koja se potom osvrnula na glasine o razvodu.

– Sve je u najboljem redu među nama i to je to. Kada sam se udavala, udavala sam se i u dobru i u zlu. Treba biti uz partnera i kada je sve dobro i kada nije dobro. Kada dobiješ decu najbitnija su ti deca. Meni je fokus samo na njima. To generalno treba tako. Ja se borim za takve stvari i sada i uvek ću. Njihov osmeh je moja najveća pobeda – rekla je ona u emisiji „Premijera vikend specijal“. 

Podsetimo, nakon što je dao iskaz, Marko je pred kamerama „Blica“ istakao da jedva čeka da ide kući kod supruge i ćerkica.

Neću ja previše ništa da pričam. Tri dana sam u ovoj odeći. Pustili su me iz pritvora idem svojim curicama, to je najbitnije, ostale stvari, moram da se konsultujem sa advokatima, šta da kažem. Hvala vam na razumevanju – istakao je Marko.

Gagi: Luna je ljuta na Marka

Inače, i Lunin otac, Gagi Đogani takođe je za „Blic“ otkrio da je Luna veoma ljuta na Marka, kao i to da su svi šokirani zbog čitave situacije.

– Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune – rekao nam je Gagi juče.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare