DOK CELA SRBIJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU! Evo gde je OTIŠAO Nikola Jokić! Ne, nije Sombor!

Najbolji igrač Denvera dao sebi oduška.

Nakon eliminacije Denvera u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige, srpski košarkaš Nikola Jokić povukao se u ilegalu, izbegavajući medijsku pažnju.

Dok cela Srbija nestrpljivo čeka odluku o njegovom učešću na Olimpijskim igrama u Parizu, MVP ligaškog dela najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu odlučio da se posveti svojoj drugoj velikoj ljubavi – konjima.

Jokić je iznenadio javnost tako što se nije vratio ni u Sjedinjene Američke Države, ni u Srbiju nakon završetka sezone, već je otputovao na sever Evrope, tačnijeq u Švedsku, gde se održavala čuvena trka konja „Solvala“ u Stokholmu. Ovaj potez izazvao je veliku pažnju i oduševljenje prisutnih, a „DŽoker“ je dočekan aplauzom.

Iako je nedavno osvojio treću titulu najkorisnijeg igrača NBA lige, Jokić je odlučio da se posveti svojoj strasti prema konjima. Prema navodima sa društvenih mreža, Somborac se čak i fotografisao sa jednim od pobednika trke, Erikom Rafinom. Ovo nije prvi put da se srpski košarkaš našao na ovakvom događaju, s obzirom da je već pre dve godine učestvovao na istom takmičenju sa svojom ergelom.

Dok se Srbija pita hoće li videti Jokića u dresu nacionalnog tima na Olimpijadi, on uživa u svojoj drugoj velikoj ljubavi, koja ga je odvela do trka konja u Švedskoj. Ostaje da se vidi da li će ova strast prema konjima uticati na njegovu odluku o učešću na Olimpijskim igrama.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare