CIFRA JE OGROMNA! Nikola Rokvić objavio KOLIKO JE UKUPNO NOVCA SKUPIO na kraju hodočašća: Sve ide u humanitarne svrhe

Pevač Nikola Rokvić sleteo je danas u Beograd nakon mesec dana hodočašća, a ekipa „Blica“ sačekala ga je na aerodromu Nikola Tesla.

Nikola Rokvić stigao je u Beograd vidno nasmejan, a od njega se nisu odvajala deca i supruga Bojana Barović, a on je potom sumirao utiske.

Nikola Rokvić
Nikola Rokvić FOTO:INSTAGRAM/NIKOLAROKVIC/INSTAGRAM

Naime, Nikola se sada oglasio na svom profilu na Instagramu i otkrio koliko je novca prikupljeno u humanitarne svrhe.

„Sa današnjim danom prikupljeno je 39.355.221 dinara“ – stajalo je u njegovoj objavi.

Nikola Rokvić najavio novi poduhvat

– Ovo bih sigurno ponovio, ovo je tek početak, mislim da će biti još takvih akcija, to je jedna divna stvar, ovde celokupno biće učestvuje, a sve je obuhvaćeno humanim ciljem. Dosta mi ideja dolazi, verovatno će se javiti neka – rekao je Nikola, pa otkrio kako se osećao kada je stigao u Eginu i poklonio se Svetom Nektariju:

– Pomešana su osećanja, velika ljubav, radost, ponosi i zahvalnost. Naboji svih tih pomešanih osećanja, najbolje se ispoljavaju kroz suze, verujem da leče dušu – rekao je pevač, pa se osvrnuo i na Novaka i Jelenu Đoković, koji su mu pružili veliku podršku:

– Oni su divna porodica i ljudi, koji poštuju prave vrednosti i velika mi je čast i zadovoljstvo što su podržali našu misiju – rekao je Nikola za „Blic“.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare