ZOLA SE SELI NAKON INCIDENTA SA MILJANOM: Maksimalno raskrinkavanje UŽIVO U PROGRAMU, ovakvi SKANDALI se ne pamte!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su juče u „Eliti“napravili neviđeni haos. Polivali su se, častili najgnusnijim rečima i jedno drugom pobacali stvari, a šteta se procenjuje na 20.000 evra. Sinoć su u emisiji „Pitanja novinara“ govorili o ovom incidentu, a prvi je reč dobio Čolić. 

– Zola, kako si? Šta to sprečava tebe i Miljanu da sve lepo funkcioniše? – upitao ga je novinar.

– Sprečava nas mnogo stvari, uništila mi je svu garderobu. Nisam imao negativan stav prema njoj, ali je ona meni takve stvari izgovarala za moju porodicu, svaki dan sam to slušao. Rekla mi je ispod pokrivača da želi odmah da budemo zajedno ponovo i da zaboravimo sve u sekundi, realno je da nikad ne postoji verovatnoća da opet bude sjajno. Ovde ima dosta ljudi sa kojima nisam popričao, sve vreme sam posvetio njoj, ona hoće rat sa mnom. Ja ću preći kod Miće u pab i stvarno psihički nisam dobro. Večeras mi je prišao Mića i rekao da se smirim, ja bih naravno da prestanem, ali sve zavisi od nje, nadam se da će sve biti okej, stvarno nisam raspoložen za priče i vidim da je katastrofa sve -rekao je Zola.

– Miljana, šta ti imaš da kažeš na sve što je Zola rekao? – nastavio je novinar.

– Očigledno je nekome u cilju da ja budem ovakva do kraja rijalitija, meni je bitan cilj da zarađujem za sina. Sve što je pričao su notorne laži, ispričaću sve što se desilo tog dana kad smo pobacali stvari, ja ne mogu zbog pretnji da učestvujem ovde u emisijama, kad se okrenu kamere onda se ne vidi šta se dešava i pravim se ja najgora. Ja ću ovakva biti do kraja, vući ću se tu u pidžami i ne mogu da se borim za plasman, sve me živo boli i pluća i grlo. Optužuje me da ga molim da ga zadovoljavam, non-stop mi to dobacuje, polivao me je i cifom, sve mi je naočare polomio i šminku, garderobu. Ko je šta tražio to je i dobio – rekla je Miljana.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare