OGLASIO SE TOŠIĆA POSLE ŠOK PREPISKE SA SEVERINOM: Dok JK brani Srbiju od napada, evo šta radi njen još uvek zakonit muž

Duško Tošić, još uvek zakoniti suprug Jelene Karleuše, pošto je procurio u javnosti navodno njegova prepiska sa hrvatskom pevačicom Severinom, objavio je video na Instagram storiju.

Dok Karleuša brani Srbiju od napada hrvatske pevačice, Duško Tošić se nalazi u Istanbulu, a na storiju je objavio kako uživa šetajući Bosforom, a najviše mu je pažnje skrenula usidrena jahta.

Podsetimo, poruke koje je na svom Fejsbuk nalogu objavila upravo Karleuša, bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je odgovorila u strogom tonu, a sada je uz njih, Jeleni poslala i poruku koja se može smatrati uvredljivom, na šta joj Karleuša nije ostala dužna.

– Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće.Jedi taj sendvič i ne spominji mi sina više nikad – napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pevačice na temu Srebrenice.

– I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim! – odgovorila joj je Jelena.

Nakon ovog, Severina je verovatno pokušala da isprovocira JK time što joj je poslala privatnu prepisku sa njenim, još uvek zakonitim suprugom Duškom Tošićem, iz koje se može zaključiti da je bivši fudbaler pokušao da flertuje sa Severinom, za šta ona nije bila zainteresovana.

Podsetimo, 23. maja Karleuša je oštro kritikovala Severinu zbog njenih sramnih izjava o srpskom narodu i lažnom genocidu o Srebrenici.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare