EKSKLUZIVNO DUŠKO TOŠIĆ OTKRIVA ŠTA SE KRIJE IZA PREPISKE SA SEVERINOM: Istina je drugačija od onog što deluje

Duško Tošić želi da stavi tačku na spekulaciju odnosa sa Severinom.

Popularni sportista u ekskluzivnoj izjavi za Kurir kaže da je pevačicu iz Hrvatske kontaktirao kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Prema njegovim rečima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Severinu da im zapeva na zabavi.

– Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predlozili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta– rekao je ljubazno Tošić za Kurir.

Podsetimo, privatne prepiske izmedju Sevrine i Duška je objavila njegova supruga na Fejsbuku. Rat izmedju njih dve je počeo nakon sto je JK javno osudila Severinine izjave na temu Srebrenice, koje je hrvatska pevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu. Dojučerašnja srpska snajka joj se putem Instagrama obratila šokantnom porukom, da bi joj poslala i prepiske sa čuvenim sportistom, koje je Karleuša potom objavila na svojim mrežama.

1 / 4 FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM 

1 / 4 FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Inače, Duško je jutros na društvenim mrežma objavio snimak jahte koja je usidrena na Bosforu, a da li je to plovilo njegovo ostaje nam da vidimo.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare