SAZNAJEMO Određen pritvor bahatoj braći Panić: Uhapšeni na aerodromu jer su mesecima podvodili devojke

Kako „Blic“ saznaje, ostaje na snazi rešenje o određivanju pritvora braći Panić – Urošu i Milošu.

Pritvor im je određen zbog opasnosti od bekstva i opasnosti da ne ponove krivično delo za koje se terete u kratkom vremenskom periodu.

Podsećamo, braća Panić su danas uhapšeni na aerodromu u Beogradu, nakon čega su sprovedeni u Centralni zatvor.

U bekstvu od februara

Podsetimo, bahata braća Panić bili su u bekstvu od početka februara od kada je policija otkrila da su podvodili devojke u stanovima u Beogradu. Oni su pobegli tokom pretresa stanova u kojima su se devojke prostituisale i od tada su nedostupni srpskoj policiji.

Gde su se krila braća Panić skoro četiri meseca i kako su uživali u bekstvu pročitajte u odvojenoj vesti.

Nakon hapšenja Uroša Panića oglasila se i njegova žena koja je podelila njihovu zajedničku fotografiju, a šta je napisala u opisu pročitajte ovde.

Uroš Panić poslao je poruku Nikoli Keljanoviću, poznatijem kao Ćaletovom sinu neposredno pred hapšenje, a evo šta mu je poručio.

Podvodili devojke na više lokacija u Beogradu

Braći Panić istražni organi izgubili su svaki trag još 8. februara ove godine kada je otkriven njihov prljavi biznis – podvodili su devojke na više lokacija u sred Beograda.

Iako su se prvobitno teretili za posredovanje u prostituciji, ubrzo je pokrenuta i istraga zbog trgovine ljudima protiv ove dvojice braća, ali i finansijska istraga jer su, kako se sumnja, od podvođenja devojaka zaradili ogromne cifre.

Prema naredbi o sprovođenju istrage osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare