SANDRA AFRIKA SE GODINAMA NE MENJA, A NEDAVNO SE NAŠLA USRED SKANDALA POSLE OPERACIJE GRUDI! Evo u cemu je tajna njenog izgleda

Pevačica Sandra Afrika od samog početka karijere privlači veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom.

Ona je u pevačke vode uplovila 2007. godine kada je snimila prvu pesmu pod nazivom „Afrika“, kao i album sa devet pesama. Odmah je pridobila srca velikog broja fanova, čiji se broj do danas znatno povećao.

Sandra Afrika
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kako je pesma postala veliki hit, Sandra je dobila nadimak Afrika, koji je i dan danas prati.

Tajna njenog izgleda

Sandra Afrika važi za jednu od zgodnijih i atraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni, s obzirom na to da veoma vodi računa računa šta konzumira od hrane i pića, a redovno i vežba.

Ona nikada nije krila da se nekoliko puta podvrgla hirurškom nožu, a nakon poslednje intervencije se našla usred skandala oko eksplicitnih slika.

Pevačica je svojevremeno nakon uspešne operacije povećanja grudi, poslala sliku pojedinim drugaricama, a ta slika se ubrzo našla svuda na internetu.

– Slike su bile stare par meseci. Nisam saznala ko je to objavio. Nisam se ni trudila da to preterano istražujem. Ne mogu tek tako na jednu osobu da uperim prstom, mogu da posumnjam, ali ne mogu da osudim. Smatram da će vreme sve postaviti na svoje, vremenom će se videti ko je pravi prijatelj, a ko ne – rekla je Sandra kod voditelja Ivana Gajića u u emisiji „Puls Srbije“.

Gazi četvrtu deceniju

Sandra je na početki karijere imala nešto drugačiju fizuru, a čini se da se osim frizure na njoj ništa nije promenilo, te iz tog razloga mnogi ne veruju da je pevačica nedavno napunila 36. godina!

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare