BRAĆA PANIĆ SA AERODROMA U ZATVOR! Bahati „tatini sinovi“ preko salona za masažu mesecima podvodili devojke za 3.500 DINARA: Ovo je kazna koja im preti

Braća Uroš i Miloš Panić uhapšena su danas na aerodromu u Beogradu nakon što su doleteli iz Crne Gore. Oni su u bekstvu bili od 8. februara i to nakon što je otkriveno da su upravljali lancem prostitucije na više lokacija u Beogradu. Gotovo četiri meseca Panići su uživali u svom bekstvu, o čemu svedoče i brojne objave na društvenim mrežama.

Uroš i Miloš Panić uhapšena su jutros na aerodromu u Beogradu po poternici koju je za njima raspisao Viši sud u Beogradu na zahtev Višeg javnog tužilaštva koje vodi istragu protiv njih zbog trgovine ljudima, potvrđeno je od više izvora za „Blic“.

Kako smo pisali, oni su u Beograd doleteli iz Crne Gore i odmah će biti sprovedeni u Centralni zatvor.

Preti im i do 12 godina robije

Osumnjičeni su na internet stranici “Seksi-adresar” kao i u “Halo oglasima” imali brojeve telefona i ponudu da – zgodne, mlade maserske muškarcima nude usluge senzualne i tantričke masaže na različitim lokacijama u gradu.

Na ovaj način oglasi su postali dostupni neodređenom broju lica, a za ugovaranje klijenata, odnosno vreme i mesto dolaska, bila je zadužena Sonja L.

Cene seksualnih usluga su, kako se sumnja, odredili osumnjičeni, pri čemu im je oštećena predavala 50 odsto ostvarene zarade, dok je drugi deo zadržavala za sebe.

Takođe, sumnja se da je Vuk S. preko javnog profila na društvenoj mreži “Instagram” nudio posao u cilju zapošljavanja novih “maserki”, nudeći besplatnu obuku i dobru zaradu, uz smeštaj i jedan obrok.

Podvodili 5 prostitutki za od 3.500 dinara

Kako naš izvor objašnjava, za osumnjičene je radilo najmanje 5 prostitutki koje su podvodili za od 3.500 dinara do 12.000 dinara, a deo zarade, koji je bio većinski, predavale su Vuku S., baš po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

Tužilaštvo nastavlja da preduzima dokazne radnje protiv nadevenih osumnjičenih zbog krivičnog dela Posredovanje u prostituciji na štetu još dve devojke.

Za krivično delo Trgovina ljudima zaprećena je kazna zatvora od 3 do 12 godina, a za krivično delo Posredovanje u prostituciji kazna zatvora od 6 .

Podvodili devojke na više lokacija u Beogradu

Podsetimo, braći Panić istražni organi izgubili su svaki trag još 8. februara ove godine kada je otkriven njihov prljavi biznis – podvodili su devojke na više lokacija u sred Beograda.

Iako su se prvobitno teretili za posredovanje u prostituciji, ubrzo je pokrenuta i istraga zbog trgovine ljudima protiv ove dvojice braća, ali i finansijska istraga jer su, kako se sumnja, od podvođenja devojaka zaradili ogromne cifre.

Prema naredbi o sprovođenju istrage osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Kako je „Blic“ pisao, naredbom za sprovođenje istrage za trgovinu ljudima i posredovanju u vršenju prostitucije se osim braće Panić terete i Ivan Z, Vuk Stanković, Sonja L. i David L.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare