„ŽAO MI ŠTO NISAM USPEO DA SAČUVAM BRAK SA ANABELOM…“ Nikad emotivnije priznanje Gagija o bivšoj ženi: Voleo bih da sam…

Anabela Atijas i Gagi Đogani već godimana nisu u braku, a opšte je poznato da nakon učešća u rijalitiju „Zadruga 3“ više nisu ni u kontaktu, zbog čega je mnoge iznenadilo denserovo priznanje.

Poznato je da je ljubav Anabele i Gagija bila turbulentna od samog početka. Naime, njih dvoje su se zavoleli kada je ona imala 17 godina, a s obzirom na toda je njega tada zanimao dens, ubrzo su oformili grupu „Funky G“ i snimili prvu pesmu „Samo u snu“ koja je postala veliki hit.

Nešto kasnije, sav prljav veš iz njihove zajednice iznela je pevačica kada su u rijalitili šou programu učestovali svi zajedno – Anabela, Gagi, Luna i njen partner Marko Miljković, kao i Adam Đogani, sin Gagijevog rođenog brata.

Da nema zaborava kada je reč o staroj ljubavi, svedoči Gagijevo priznanje o braku sa Anabelom. Naime, on je u emisiji kod Lune otvorio dušu o bivšoj supruzi, te otkrio šta je najviše voleo kod nje, ali i zbog čega se kaje.

– Žao mi je što nisam uspeo da sačuvam brak, voleo bih da sam opstao sa Anabelom – počeo je denser, a potom na Lunino pitanje, otkrio tri osobine koje je najviše voleo kod bivše supruge:

– Hoće da pomogne kada je neko u problemu, poštena je i verna u braku. Nikad nisam posumnjao da me je varala, čak ni fler nisam video. Bila je dobra majka. To mi se mnogo svidelo kod nje

UDARNA VEST.rs (Kurir)


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare