„DAĆE IM MITAR SEDAM GOLOVA, AKO DO TADA NE PRIMIMO 17“ Đani bez dlake na jeziku o rivalima Orlova – njegov komentar je HIT! 

Čitava nacija sa velikim nestrpljenjem čeka početak Evropskog prvenstva u fudbalu, koje je na programu od 14. juna do 14. jula ove godine.

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je plasman na EURO, a u grupi se nalazi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Kako se približavamo početku prvenstva, reprezentacije su počele da objavljuju spiskove igrača, a ono što najviše privlači pažnju ljibitelja fudbala u Srbiji jesu protivnici naše selecije u Nemačkoj – Engleska, Danska i Slovenija.

U opširnom intervjuu za Kurir, legendarni Saša Đani Ćurčić dotakao se brojnih tema, a između ostalog bez dlake na jeziku prokomentarisao je naše rivale na predstojećem Evropskom prvenstvu.

– Znaš koliko pratim Sloveniju i Dansku? Ja ne znam ni koji je glavni grad Slovenije, da li je Maribor, Kotor ili Koper. Boli me baš k**ac za Sloveniju i Dansku. Koga da pratim, da pratim kakvo je vreme na Kranjskoj gori. Kad su Slovenci igrali fudbal. Daće im Mitar sedam golova, ako ne primimo 17 do tad – rekao je Đani za Kurir.

UDARNA VEST.rs Kurir sport

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare