VASPITAČICA UGUŠILA BEBU U VRTIĆU Držala je vezanu više od sat vremena, sada je stigla PRESUDA

Radnica u vrtiću u engleskom gradu Stokportu osuđena je danas na 14 godina zatvora zbog ubistva devetomesečne devojčice koju je ostavila vezanu u lejzi begu glavom nadole više od 90 minuta.

Devojčica Dženeviv Mihan ugušila se nakon što ju je Kejt Rouli, zamenica direktora vrtića Prstići u Čidl Halmu u Stokportu dovela u „smrtnu opasnost„, prenosi Gardijan.

Osuđena na 14 godina zatvora 

Roulijeva (37) je nakon četvoronedeljnog suđenja na krunskom sudu u Mančesteru proglašena krivom za ubistvo iz nehata.


Osudivši je danas na 14 godina zatvora, sudija Elenbogen KC, rekla je da je Roulijeva smatrala da je mala Dženeviv „u najboljem slučaju smetnja, a ponekad je na nju gledala i sa antipatijom“.

– Delanjem vaših ruku Ženevijevini roditelji i baka i deda izgubili su svoju ozarenu, nasmejanu devojčicu. Svojim bezosećajnim činom lišili ste je budućnosti koju bi imala i ostavili prazninu u životima njenih najbližih – dodala je sudija.

Na suđenju se čulo kako je Dženeviv 9. maja 2022. godine u vrtiću ostavljena jedan sat i 37 minuta povijena u ćebe i vezana licem nadole u lejzi begu u sobi za bebe.

Roulijeva, koja je radila u vrtiću 17 godina i vodila odeljenje za bebe, negirala je ubistvo iz nehata i alternativnu optužbu za okrutnost prema deci, insistirajući da ona nije prouzrokovala smrt devojčice.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare