PRVO OGLAŠAVANJE MARKA MILJKOVIĆA NAKON SKANDALA! Zbog jedne stvari PRIMORAN na ćutanje: „Zbog porodice ne želim dodatne probleme“

Influenseri i bivši učesniji rijalitija, Luna Đogani i Marko Miljković bili su u centru skandala kada je Miljković priveden u policiji zbog sukoba u koji je ušao sa komšijama dok je bio u pijanom stanju, a sada se nakon svega javno oglasio.

On je otkrio da ne može da priča o detaljima, ali da je odlučio da podigne ručnu i pusti sudije da rade svoj posao.

– Moja dužnost je da vam se obratim. Ja sam pokrenuo ovaj haos, ovu hajku. Sa jedne strane ne mogu ništa da vam kažem, a kada bih rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. To bi bilo polomljeno, skriveno… Iz tog razloga sam odlučio da ne pričam ništa – rekao je Marko na početku, pa nastavio:

– Ne zameram nikome ništa, sa svih mogućih strana, iako bih mogao. Mislim da ni sa jedne strane, nikome, ne odgovara da se klupko odmotava. Zbog porodice to ne želim, zbog toga istrage i ometanja u suđenju ne želim da se odmotava klupko. Želim da sve ovo stane. Ja ću sada podići ručnu i stati gde sam stao, ne želim da pravim dodatne probleme, zbog moje porodice i zbog toka suđenja. Pustimo sudiju da odluči ko je kriv i zbog čega. Javnost najbolje zna šta se dešava. Ja jedino želim da se izvinim porodici što sam napravio nepromišljene stvari i što sam uradio strahovite gluposti zbog kojih se kajem. Ne želim porodicu ikada više da dovedem u ovu situaciju – rekao je Marko Miljković na svom Jutjub kanalu.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare