O OVOME SE PRIČA DECENIJAMA: Pokojni Toni Montano boksovao sa Rambom Amadeusom, a evo koji slavni muzičari su bili sudije

Velibor Miljković, u narodu puno poznatiji kao Toni Montano danas je pronađen mrtav u svom stanu.

Muzičar je u jeku karijere nestao sa javne scene, a njegov vanvremenski hit „10 godina“ je postao evergrin. 

Jedan od retkih sa kojima se družio sa javne scene jeste Rambo Amadeus sa kojim se svojevremeno okušao u jednom boks meču.

Pred mnogobrojnom publikom koja je strastveno navijala ukrstili su pesnice što je izazvalo ogromno interesovanje javnosti.

Borba je bila žestoka a svemu su prisustvovali Oliver Mandić i Dušan Prelević Prele. Jednom prilikom je Toni kod Miroslava Ilića Minimaksa u emisiji izjavio da bi sa svakim narodnjakom ušao u ring, a Rambo mu je ponudio javni okršaj nakon čega se sve i dogodilo.

Pomenuti boks meč i danas se nalazi na društvenim mrežama, a mnogi se rado sećaju njihovog žestokog okršaja koji je mnogima izazvao osmeh na lice.


Podsetimo, kako Kurir saznaje, upućena patrola na licu mesta zatekla Miljković Snežanu, sestru od strica preminulog Miljković Velibora poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana. Angažovali su bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečen muzičar. Na lice mesta izašla ekipa SHMP koja je konstatovala smrt. Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Telo vozilom saniteta preveženo na ISM.

UDARNA VEST.rs (Kurir)


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare