Defanzivac napušta Zvezdu na kraju sezone, crveno-beli spremili zamenu „iz rukava“

Radi se već na sklapanju tima za novu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde kompletirali su još jednu dobru sezonu osvajanjem Kupa Srbije, čime su ujedno osvojili i četvrtu uzastopnu „duplu krunu“.

Uveliko na Marakani razmišljaju o sledećoj sezoni, i sklapanju tima za pohod na grupnu fazu Lige šampiona, ali neće biti samo značajnih dolazaka, već se radi i na odlascima i rasterećenju igračkog kadra.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od fudbalera koji će izvesno napustiti Ljutice Bogdana tokom leta je iskusni Nemanja Milunović. Defanzivcu ugovor sa Zvezdom ističe 30. juna, a do produžetka saradnje izvesno neće doći, s obzirom na to da Milunović ove sezone nije imao baš zapaženu minutažu u crveno-belom dresu.

Ipak, ono što je važno napomenuti, jeste da crveno-beli imaju i spremnu zamenu, i to ni manje, ni više, nego u Omladinskoj školi. Reč je o mladom štoperu omladinske selekcije crveno-belih, Veljku Milosavljeviću.

Momak rođen u junu 2007. godine, već je imao priliku da iskusi dres prvog tima, s obzirom na to da je nastupio u Kupu Srbije, a ove sezone važi za jednog od najstandardnijih i najtalentovanijih fudbalera iz omladinske selekcije Zvezde.

Uz to, Milosavljević već duži period trenira sa prvim timom šampiona Srbije, a on bi trebalo i da dobije ozbiljniju šansu da se dokaže tokom letnjih priprema, a potom i da ostane u prvom timu, ukoliko sve bude kako treba.

Podsećanja radi, Zvezda je već završila transfer Osmana Bukarija u MLS ligu, očemu smo već pisali, a za očekivati je i da u narednom periodu Aleksandar Katai potpiše novi ugovor sa šampionom Srbije, što je bilo i najavljeno.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare