Tragične vesti iz Amerike: Bivši UFC borac stradao u stravičnoj nesreći

Bivši UFC borac Džin Erera (33) tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, koja se u subotu uveče dogodila na Floridi.

Kako prenosi „TMZ Sports“, Erera je u Tampi svojim motociklom pri velikoj brzini udario u zadnji deo drugog vozila, a potom i u betonsku barijeru koja ga je odbacila nekoliko desetina metara.


Njegov motocikl se od siline udarca zapalio, a lekari koji su izašli na lice mesta nisu mogli ništa drugo do da konstatuju smrt nekadašnje UFC zvezde.

Drugi vozač koji je učestvovao u nesreći je navodno ostao nepovređen u incidentu.

Tako je Erera tragično nastradao svega nedelju dana pre svog 34. rođendana kada je tragično preminuo nakon nesreće. Iza njega su ostali 16-godišnji sin i tromesečna trudna devojka.

Džin je bio pun života, uvek je pokušavao da živi život punim plućima, bio je posvećen sportista sa velikim snovima da napravi razliku i ostavi svoj otisak na ovom svetu. Bio je tako srećna osoba koja je ostavila trag u svakome ko je ušao u njegov život – rekla je njegova porodica na „GoFundMe“ stranici nakon njegovog smrti.

Erera je bio borac kolubijskog porekla rođen u Kaliforniji, a borilačku karijeru je zapčeo još 2011. na „Real Fight“ šampionatu, a nakon što je pobedio u svojih prvih osam borbi počeo je da se takmiči u UFC-u.

UFC je napusti 2016. godine i od tada se borio samo u jednom meču u MMA karijeri, a ovaj meč okončao je pobedom nad Darenom Mimeom na Berkut šampionatu u Italiji.

„GoFundMe“ stranica je kao vid podrške Ererinoj porodici počela prikupljanje pomoći i neposrdno po začetku akcije prikupila preko 9.000 dolara.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare