„POLICIJA GA VEZALA LISICAMA I U GAĆAMA ODVELA U LAZU“! Goca Tržan Ivana Marinkovića spasla od SMRTI: Bio je kao ŽIVOTINJA… 

Goca Tržan otvorila je nedavno dušu i prvi put javno ispričala nepoznate detalje iz privatnog života i odnosa sa bivšim suprugom, rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem.

Nakon što je izašla iz veze od četiri i po godine sa misterioznim gospodinom u kojoj se, kako i sama ističe nije osećala voljeno, upoznala je Marinkovića, međutim, njihova veza je od samog početka naišla na probleme.

Ona je sada otkrila da je Marinković jednom bio u užasnom stanju.

– Dobio je encefalitis, odnosno upalu mozga te vrste koja je bukvalno jeziva. Nisam mogla da ga izvedem iz kuće i odvedem kod doktora, jer on mene nije čuo uopšte, bio je kao ranjena životinja. Ne govori, ne mogu da objasnim šta je to uopšte. Bukvalno kao da si životinju doneo iz šume u kuću i ona se opire, a pri tom ima neverovatnu snagu. Dan pre toga je imao magnetnu rezonancu, jer mu je ispadala hrana iz usta, mešao je red reči u rečenici. Taj encefalitis je jeziv. Zvala sam kumu i kuma, da mi pomognu, tada sam još dojila bebu i nisam mogla sama. Na kraju smo pozvali i Hitnu pomoć. Ljudi nisu mogli da mu izvade krv, koliko se opirao – otkrila je Goca, pa ispričala na šta se tačno sumnjalo:

– Sumnjali su na manjak šećera u krvi. Pošto ni Hitna nije mogla da ga izvede iz kuće. Kada je došla policija, vezali su ga lisicama i u gaćama ga izveli iz kuće, spremni da ga vode u „Lazu Lazarević“, misleći da je lud. Sreća da je kum krenuo za njima i objasnio im da on mora u Hitnu, jer mu nije dobro. Odvela sam dete kod roditelja i brzo stigla u bolnicu. Radili su mu punkciju mozga i tada saopštili da ima encefalitis i da nije dobro, jer može da ostavi ozbiljne posledice. Odveli su ga na infektivnu, bio je na aparatima, ali sada je sve dobro, hvala Bogu. Ipak, da nisam tako reagovala, ko zna šta bi se dogodilo sa njim – istakla je Tržan.

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/alo

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare