Dnevni horoskop za petak 17. maj! Ovnovima sledi svađa sa partnerom, a evo kome se „drma stolica“ na poslu

OVAN  

LJUBAV: Bićete nezadovoljni, ali to je zato što ste vi strana koja izaziva disharmoniju u odnosu. POSAO: Moguće je da ćete brinuti zbog pravnih pitanja. Fizički rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK  

LJUBAV: Moguće je da ćete napraviti promenu u ljubavi, jer ćete imati mnogo primamljivih prilika za ljubav. POSAO: Imaćete problema administrativne prirode. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

LJUBAV: Privući će vas neko iz kruga prijatelja, a to će samo doprineti stvaranju nesporazuma. POSAO: Problemi sa podređenima koji će vas sabotirati u poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

RAK  

LJUBAV: Ni danas nećete moći da na pravi način pokažete šta osećate. Najbolje je da se skoncentrišete na sebe. POSAO: Mogući su problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV 

LJUBAV: Možda ćete otići na romantično putovanje ili ćete se zaljubiti u nekoga koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Imaćete finansijskih poteškoća zbog loših ulaganja. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Može se desiti da se upustite u odnos sa nekim za koga znate da nije prava osoba za vas. POSAO: Moguće je da dobijete ponudu u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

VAGA  

LJUBAV: U ovom periodu bićete raspoloženi da ugodite, zbog čega će vas partner još više voleti. POSAO: Moguće su greške pri radu ili problem sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Nestabilno.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Moguća ljubomora, nezadovoljstvo i disharmonija u odnosu i sve to zbog lošeg ponašanja partnera. POSAO: Bićete dekoncentrisani pri radu. ZDRAVLJE: Povrede.

STRELAC  

LJUBAV: Možda uopšte nećete imati prilike za kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete previše posla, zbog čega ćete biti vrlo opterećeni i neraspoloženi. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC 

LJUBAV: Bićete simpatični i ostvarićete brojne kontakte, ali ništa od toga neće se razviti u značajniji odnos. POSAO: Možete imati problema sa naplatom rada. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA  

LJUBAV: U ovom periodu ćete imati prilike da uživate u društvu privlačnih osoba, zbog čega se lako možete zaljubiti. POSAO: Izbegavajte neodgovorno ponašanje. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE  

LJUBAV: Moguće je da će vezu zahvatiti kriza i da se neće održati bez nekih radikalnih promena. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Nervoza.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare