UŽIVO, VUČIĆ U RUSKOM DOMU O PUCNJAVI U SLOVAČKOJ: Fico je jedan od malobrojnih slobodarskih lidera i veliki prijatelj Srbije FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučićdrži govor na temu ”Revizija istorijskih činjenica i otpor slobodarskih naroda” u Ruskom domu u Beogradu.

Vučić govor drži na ruskom jeziku, a prisustvuje i veliki broj gostiju, među njima i ministar kulture Nikola Selaković, Nenad Popović, vladika Stefan Šarić, kao i ruski generali.

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen/Video Plus

Zvanično obraćanje predsednika

– Želeo bih na početku vaša svetosti da vas zamolim da se svi zajedno molimo za zdravlje i oporavak brata i prijatelja Roberta Fica. Da mu Bog podari dug život nakon mučkog napada. Reč je o jednom od malobrojnih slobodarskih lidera u Evropi. Imao je ogromnu snagu čak i kad je tako brutalno napad, da niko nije ni sanjao da će se na velika vrata vratiti na političku poziciju Slovačke. Bio je nepokolebljivi, a i danas je, prijatelj Srbije i verujem da će to ostati. On i Slovačka su u našim srcima, uvek su bivali na strani Srbije i nikada to nećemo zaboraviti. Nadam se da ćemo uskoro imati prilike da razgovaramo, kao i pre nekoliko dana.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare