MARKO MILJKOVIĆ SA LISICAMA NA RUKAMA DOVEDEN NA SASLUŠANJE Vidno uznemiren: „40 sati samice, zbog razbijenih jaja“

Bivšeg učesnika „Zadruge“ Marka Miljkovića policija je privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i određen mu je pritvor od 48 sati, a danas je doveden na saslušanje.

Miljković je sa lisicama na rukama doveden na saslušanje, a usput je prokomentarisao.

– Evo, 40 sati samice, zbog razbijenih jaja! – rekao je Marko po dolasku.

Marko Miljković priveden je nakon sukoba sa komšijama iz zgrade u kojoj živi sa suprugom Lunom i ćerkama Mijom i Lanom.

Marko Miljković je nakon privođenja odvezen u Urgentni centar, gde je bio u pratnji policije i sa lisicama na rukama, a potom je odveden na Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ gde su mu obavljeni pregledi.

Miljković se najpre žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu, kako je opisao, bacali pomije na terasu, zbog čega je rešio da im uzvrati tako što je gađao njihovu terasu jajima. Međutim, komšija je to demantovao i ispričao da su u pitanju bili radovi na zgradi.

Nakon haosa koji je pravio u zgradi, Miljković je testiran i na alkohol i narkotike, a njegovu suprugu Lunu sve to je veoma potreslo.

Gagi: Luna je ljuta na Marka

Inače, i Lunin otac, Gagi Đogani takođe je za „Blic“ otkrio da je Luna veoma ljuta na Marka, kao i to da su svi šokirani zbog čitave situacije.

– Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune – rekao je Gagi juče za „Blic“.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare