PEVAČICA ZAVRŠILA U DUGOVIMA! Podigla kredit, pa BANKROTIRALA, evo kako je upala u finansijske probleme! Otkrila GORKU ISTINU

Pevačica Marina Tadić imala je velike finansijske probleme kada je za vreme pandemije odlučila da novac uloži u privatni biznis, zbog kojeg je završila u dugovima.

Marina se povukla sa estrade kada je 2019. godine ostala trudna sa ćerkom Verom, koju je donela na svet početkom 2020. godine.

Marina Tadić
foto: Printscreen Instagram

Kako je sama rekla, želela je da se maksimalno posveti naslednici, a nedavno je otkrila da je kuća na Avali, koju je u to vreme pazarila i koju iznajmljuje za različita slavlja, iziskivala velika finansijska ulaganja.

Marina Tadić
foto: Printscreen Instagram

– Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala – rekla je pevačica tada za „Informer“.

Podigla kredit i sve uložila u posao

Ona je tada podigla kredit i sav novac koji je imala uložila je u svoju zamisao.

– Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo – rekla je Marina tom prilikom.

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/blic

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare