OVAKO BOJANA I ŠIJAN SLAVE ROĐENJE VELJKOVOG I BOGDANINOG SINA! Rodio se još jedan tetkin anđeo! Zalilo se rakijom

Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su danas trećeg sina Isaiju. Bračni par postao je bogatiji za još jednog člana porodice, pored naslednika Željka i Krstana, stigao je i Isaija.

Bojana Šijan
foto: Printscreen/Instagram

Veselje je i u domu Bogdanine sestre Bojane Šijan i njenog muža Mirka Šijana, koji su nazdravili za mališana koji se rodio.

– Rodio se još jedan tetkin anđeo. Isaija. Bogdana, Veljko volim vas – napisala je Rodićka na Instagramu.

Bogdana i Veljko Ražnatović prvog naslednika dobili su 6. juna 2020. godine i dečaku su dali ime Željko, po Veljkovom ocu, a potom je njihova porodica prošle godine postala bogatija za još jednog člana – Krstana, a sada su i dobili sina kom su dali ime Isaija.

Bojana Šijan
foto: PrintscreenInstagram

Isaija znači „Božija pomoć“.

Veljko je nedavno progovorio i o porodici, deci, budućoj prinovi.

– Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina…ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova – rekao je on pa progovorio o slavi i popularnosti koju je imao i pre uspeha u sportu:

– Ja sam već na početku karijere dobio tu pažnju zbog majke i oca… možda mi je pomoglo, ali i odmoglo jer sam se suočavao sa raznim predrasudama. Da sam tek sada, samostalno dobio tu pažnju, mnogo bi manje ljudi bilo ljubomorno… više bi mi podršku prižali. Sada mislim da mi je ta pažnja više odmogla nego pomogla – rekao je Veljko u emisiji “Premijera Vikend Specijal“.

UDARNA VEST.rs(Kurir/Blic/

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare