ĐEDOVIĆ IZVUKAO ŠOK ISTINU IZ MIONE: Ša saznao da li je njegova devojka davala LAŽNU NADU Stanislavu!

Veliki šef danas je poslao novo pismo na adresu Bele kuće u Šimanovcima i takmičarima „Elite“ zadao novi zadatak. Oni su morali da organizuju debatu na kojoj su razgovarali da li u ljubavnim odnosima treba biti podmukao ili ne. Podeljeni su u dve grupe, a Marko Đedović je dobio ulogu moderatora koji je vodio debatu i postavljao ključna pitanja svojim cimerima. 

– Treba biti podmukao u odnosu. Ja sam bila iskrena, pa sam se opekla – kazala je Matora.

– Ne treba biti podmukao u odnosu. Evo, Anđelo je primer da ne treba biti podmukao, pa evo šta mu se dešava. Mislim da svakako i šta god da se desi, treba ostati čist, jer to ima najveću vrednost – kazala je Anita.

– Ne znam što sam ja u grupi podmuklih? – upitala je Miona.

– Zar misliš da nije podmuklo to što si ostavila Stanislava, ušla u odnos sa Ša neposredno nakon toga, a onda kada je on došao, ti si bila takvog stava da si davala možda lažnu nadu da ćete se pomiririti? – rekao je Đedović.

– Ne, ja nisam davala lažnu nadu. Mislim da sam, ako to gledamo delovala nedorečeno – kazala je Miona.

– U mom slučaju, mislim da Janjuš stvori neki film u glavi da ga ne volim, da bi se lakše odvojio od mene. Kad raskinemo, lakše mu je da kažem da ja nisam bila iskrena, kako bi odvajanje od mene bilo brže. Ja sam bila iskrena 100% – rekla je Aneli.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare