BOJANA ZAPRETILA PORODICI ŠPARAVALO: Mračnim tajnama spremna da im UNIŠTI ŽIVOT!

Na današnjoj debati u „Eliti“ takmičari su pričali da liu ljubavnom odnosima treba biti podmukao ili ne, a posebnu pažnju privuklo je obraćanje Bojane Pavlović, koja je iznela da ima brojne detalje o životu porodice svoje partnerke Anđele Šparavalo

– Kada su se Aneli obratili njeni, to je bio ozbiljan udarac za nju. Ona je verovato mislila i da njeni neće podržati njeno pomirenje sa Janjušem posle svega. Desilo se to da su poslali čestitku i da su rekli da ne podržavaju to, a njih dvoje su rekli da su u pravu jer imaju takvo mišljenje posle svih reči – rekao je Ivan.

Aneli Ahmić

– Naravno da su to moji rekli, šta da očekuju posle svega što se desilo? – upitala je Aneli.

– Kako odrasli osobama da orodica daje smernice, ako nekoga volite? – upitala je Milena.

– Bojana, da li si podmukla u ljubavi? – upitao je Đedović.

– Ne mislim. Mene je Anđelina porodica uplela u neke njihiove budalaštine. Imaju sreće jer nisam rekla neke stvari. Time bi im se us*ala u život. Za mene su ti ljudi klasični foliranti – kazala je Bojana.

Bojana Pavlović

– Je l’ si ti podmukla bila u odnosu sa Anđelom? – upitao je Đedović.

– Možda jer sam imala odnos napolju, a dopustila sam Anđeli da mi se približi. Što se tiče Anđeline porodice, njima nisam ništa uradila. Ja ću Anđeli da pomognem zbog svega što se desilo, bile mi napolju zajedno ili ne – istakla je Bojana.

– Zbog čega Anđela nema empatiju prema porodici, rekla si da postoji razlog? – upitao je Đedović.

– Postoji neki razlog iz prošlosti – kazala je Bojana.

Anđela Šparavalo

– Neće Bojana da govori o tome. Samo ću reći da je iskrena sad – dodala je Anđela.

– Da je moja ćerka na njenom mestu, ja bih glavom prošla kroz televizor. Kad je ona jaukala, oni su rekli da se smiri – dodala je Milena.

– Ja ne moram da budem roditelj da mi neke stvari ne budu jasne. Da ja mislim da moje dete neko zlostavlja, zgazila bih tu osobu. Mislim da oni nisu iskreni. Da su takvi, oni bi drugačiji pristup imali – kazala je Bojana.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare