„ŠTA NIJE U REDU SA IRSKOM?“ Breskvica šokirana nastupom, a sad se fanovi obrušili na nju: „I ona ima ĐAVOLJE ROGOVE ispod pupka“ 

Jedan od najkomentarisanijih, a možda i najkontroverznijih nastupa ove godine na Evroviziji je nastup mlade Bambie Thug, koja numerom „Doomsday Blue“ brani boje Irske.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Irska
foto: Printscreen/RTS

Ova mlada umetnica nastupila je u utorak veče, tokom prvog polufinala, a njen nastup jedan je od najkomentarisanijih. U sklopu performansa na sceni je imala, sveće i satanističke simbole, a srpska javnost nije ostala imuna na to.

Breskvica zgrožena nastupom Irske

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Irska
foto: Printscreen/RTS

Među prvima iste večeri se oglasila i Anđela Ignjatović Breskvica, koja je ove godine bila drugoplasirana na Pesmi za Evroviziju.

Anđela je na svom Instagram profilu podelila isečak sa nastupa Bambie Thug i napisala:

Bambie Thug
foto: Printskrin/Instagram

– Šta nije u redu sa Irskom? Želela sam da prećutim, ali ne mogu. Da li su ljudi normalni više? – zapitala se Anđela.

Fanovi ljuti na Breskvicu

Ubrzo nakon toga obrisala je spornu fotografiju, a budući da internet sve pamti, korisnici mreža su je dočekali na nož.


Breskvicu su ranije optuživali da se u spotovima koristi satanističkim motivima, kao i to da promoviše satanizam na svojim fotografijama. Nekoliko korisnika društvene mreže Iks (nekadašnji Tviter) podsetio je sve da ona ima tetovažu sa rogovima iznad međunožja.

Na slici koja je ranije objavljena na pomenutoj društvenoj mreži, pevačica je u ljubičastim helankama iz kojih vire dva „roga“, tačnije deo tetovaže na donjem stomaku.

– Srbi patriote koji botuju za „Gnezdo orlovo“ da znaju da Breskva ima (đavolje) rogove ispod pupka raščerupali bi i orla i gnezdo – piše u objavi.

Šta je Lilit?

Po nekim korisnicima, reč je o mitskom biću imena Lilit, koje simboliše ženskog demona i prvu Adamovu ženu. Najčešće se opisuje kao lepa žena duge crvene kose s donjim delom tela u obliku zmije. U srednjovjekovnim mitovima, Lilit je postala noćni demon koji leti noću u obliku sove i otima decu.

Breskvica bila favorit na PZE

Breskvica
foto: Printscreen/RTS

Podsećamo, Breskvica je izazvala veliku pažnju na takmičenju Pesma za Evroviziju, gde je nastupila sa numerom „Gnezdo orlovo“. Ona je na sceni nastupila u beloj haljini, koja je na sebi imala motive narodne nošnje, ali i krila.

Iako je važila za favorita, Breskvica nije sebi obezbedila mesto u Malmeu, već je pobedu odnela Teya Dora sa numerom „Ramonda“.

Promene na kladionicama

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Irska
foto: Printscreen/RTS

Bambie Thug dobro stoji na kladionicama pred finale. Trenutno zauzima peto mesto, sa velikim šansama za pobedu. Drastičan skok dogodio se nakon njenog performansa.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/I.M.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare