MA, DA LI JE MOGUĆE?! HAOS U RIMU: Đoković DANIMA NE MOŽE da dobije protivnika! 

I dalje se ne zna rival na startu…

Novak Đoković u Rimu: Neprijatnosti i neizvesnost

Novak Đoković se trenutno nalazi u Rimu, gde je trebalo da odavno sazna protiv koga igra na ATP turniru Masters serije. Međutim, njegovo učešće naišlo je na nekoliko prepreka i neprijatnosti.

Haos na terenu

Nakon što su organizatori pomerili meč pretendenata na susret sa Đokovićem sa utorka na sredu, tada je kiša dodatno otežala situaciju, pa je eventualno odlučeno da se igra u četvrtak. A kada je konačno započeo, meč između Romana Safijulina i Korentana Mutea nije protekao bez incidenata, a posebno je dramatičan bio taj-brejk koji je prekinut usled jake kiše. Mute je demonstrirao svoje nezadovoljstvo frustracijom, dok je Safijulin uspeo da zadrži smirenost pored rivala koji „divlja“ i pri vođstvu od 1:0 u drugom setu izbori taj-brejk uprkos teškim uslovima.


Na kraju, posle žestokog negodovanja Mutea i obilne kiše koja se sručila na teren, meč je ponovo prekinut pri vođstvu Rusa od 1:0 i 6:3, 6:6(0:1) u setovima.

Neizvesnost oko Novakovog meča

Nakon svega što se događalo na turniru, javlja se neizvesnost oko toga kada će Novak Đoković igrati svoj prvi meč. Iako je žreb već obavljen, još uvek nije sa sigurnošću poznato kada će najbolji na svetu izaći na teren, budući da još ne zna ime rivala.

Đokovićevi prethodni susreti sa Muteom i Safijulinom

Novak Đoković je prethodno igrao protiv Korentana Mutea 2019. godine na pariskom mastersu, gde je nakon velike borbe pobedio sa 7:6(2), 6:4. Sa druge strane, teniski as se susreo sa Romanom Safijulinom i ove godine, na Mastersu u Monte Karlu, gde je takođe ostvario pobede u po dva seta.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare