NIKOLA JOKIĆ OVO NIJE ZASLUŽIO! Šokantno ponašanje navijača Denvera: Da li je moguće da OVAKO NEŠTO prirede Srbinu posle svega?! 

Ovo niko nije očekivao…

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su ubedljiv poraz na svom terenu od Minesote (80:106) u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige.

Razočarali su svoje navijače prikazanom igrom, zaslužili svaku moguću kritiku posle dva poraza na svom terenu od Timbervulvsa, ali da će doživeti ovakvo poniženje od strane svojih navijača u Bol areni, Jokić i ekipia nisu mogli nisu mogli da sanjaju.

Okrenula je publika leđa svojim igračima. Već sredinom poslednje deonice počeli su da napuštaju dvoranu, ali to nije sve.

Verovali ili ne, dobar deo navijača u finišu meča otvoreno je navijao za protivnički tim?!

Iako u svom timu imaju najboljeg igrača na planeti, čoveka koji će u četvrtak najverovatnije po treći put u karijeri postati zvanično najkorisniji igrač NBA ligi, oni su jednom momentu skandirali Edvardsu: „MVP, MVP…“ Brzo su zaboravili sve što je Nikola uradio za ovaj tim prošle sezone.

Nažalost, nisu se tu zaustavili. U poslednjoj deonici odzvanjalo je sa tribina i: „Napred Vukovi“, kao da se igra u Mineapolisu.

Težak udarac za aktuelne šampione NBA lige.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare