SNEŽA JANJUŠU OTKRILA ŠTA ANELI AHMIĆ KRIŠOM RADI! Pričali o higijeni, bivši košarkaš zanemeo od šoka! 

Učesnica Elite Snežana Jovičić razgovarala je nasamo sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa mu je otkrila da je Aneli Ahmić nekoliko puta nosila prljavu majicu i da neke komade garderobe krišom nije ni htela da nosi na pranje.

Sneža je Marku po svemu sudeći objasnila nešto što svi odavno znaju, ali je Marko ipak bio na pola kada je poverenje u pitanju.

– Janjuše, ti kao da ti je neko stavio povez na oči. Ne vidiš šta ta žena pored tebe radi. Ona je lagano sve stare majice vraćala u čist veš i sve tako nosi više puta! Nije namerno htela da nosi na pranje kad je trebalo, ne znam kako ti to trpiš. Ajde da razumem da nema, ali ovde svi nosimo veš da se pere, ne vidim problem da i Aneli to radi. Kažem ti samo da bi znao šta se dešava. Možda ona tako voli, a i ti, u to neću ni da ulazim – pričala je Sneža, a Janjuš se nadovezao dok je šokirano posmatrao:

 Nisam ja to video, to o čemu ti pričaš. Vidim da ste se svi okomili na nju koliko ste mogli. Ona meni uvek miriše, a šta radi sa majicama to zaista ne znam, niti me zanima pravo da ti kažem! 

Podsećamo, odmah nakon što su se pomirili Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, fanovi rijalitija su nastavili da ih prozivaju zbog štrokavosti za koju su ih sve vreme i ranije prozivali.

Naime, na jednoj Instagram stranici koja prati dešavanja u „Eliti“ pojavio se snimak u kome Aneli trlja svoju intimnu zonu, dok Janjuš sedi na kraju kreveta. 

 Masna joj kosa danima, ti bi da se opere dole – stoji u opisu videa u kome na društvenoj mreži prozivaju Janjuševu lepšu polovinu.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare