SANJA MARINKOVIĆ UHVATILA MIONU U BRUTALNOJ LAŽI! Voditeljka je SATERALA u ćošak, ona sve priznala o Stanislavu!

U današnjem izdanju emisije ,,Magazin in“ voditeljka Sanja Marinković ugostila je takmičare ,,Elite“, među kojima su bili Miona Jovanović, Milena Kačavenda, Aneli Ahmić, Anđelo Ranković i Stanislav Krofak. 

Voditeljka Sanja u razgovoru sa Mionom primetila je niz kontradiktornosti, te ju je opomenula da na Stanislava ne gleda kao na nekadašnjeg poslovnog partnera, već da je to bivši dečko. Ono što je Sanji zazvučalo pogrešno jeste to što je Miona prethodno rekla da joj je kod Stanislava smetalo to što nije bio požrtvovan, a kada je došlo na red da navede tri njegove dobre osobine, navela je baš onu za koju je rekla da ne poseduje. 

Stanislav Krofak i Miona Jovanović Magazin in

 Lojalan, ali prijatelj! Jasno! Požrtvovan, istrajan! – rekla je Miona. 

 Ne možeš da kažeš sad da je požrtvovan, a malopre ne! Niste bili poslovni partnera, nemoj mu se obraćati kao šefu! – poručila je voditeljka Sanja. 

– Moram tako da mu se obraćam! Mislim da je požrtvovan, posvećen i istrajan u svemu! – potvrdila je Miona. 

Stanislav Krofak i Miona Jovanović Magazin in

Podsetimo, Miona Jovanović prevarila je bivšeg dečka Stanislava Krofaka sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Iako je mnogi pamte kao smernu devojku, svi su se šokirali kada je priznala da gaji emocije prema Aleksiću. Mesecima kasnije, u rijaliti igru se upustio i Mionin bivši dečko Stanislav, sa kojim je svakodnevno imala žestoke obračune. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare