DO 2027. GODINE PROSEČNE PLATE 1.400 EVRA! Vučić: Penzije će biti više od 650 evra! Gledamo u budućnost!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas u 10 časova obilazi pripremne radove na izgradnji kompleksa EXPO 2027.

-Biće to jedan od tri najlepša evropska stadiona. To radimo zbog životnog standarda naših ljudi – istakao je Vučić pre nekoliko dana.Kako je naveo, cilj je da sav rast koji kreiramo izgradnjom Nacionalnog stadiona završimo povećanjem plata i penzija.

– Finale Lige Evrope igraće se ovde 2028! Ja sam mislio da se zove Srbija ali malo je nezgodno kad kažeš idem na Srbiju, pa neka narod izabere ime… Organizovaćemo glasanje – kazao je Vučić dodavši da je ovaj stadion biti i pitanje kvaliteta života naše dece i unuka, gd eje toplo, gde možete da sednete, pojedete, popijete, imate uslugu – dodao je on pojasnivši da će se za stadion pobosti 2.400 šipova na dubini od 25 metara!

– Ovde trenutno radi 526 radnika sa 260 mašina – kazao je predsednik.

-Da do 2027. godine prosečne plate budu 1.400 evra, što će reći da u Beogradu budu najmanje 1.900 evra, što je na nivou velikih evropskih gradova danas i to samo za tri godine, kao i penzije više od 650 evra – dodao je Vučić.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare