AUTOMOBIL OSTAVIO, PA SE PREDAO POLICIJI! Punih 5 dana trajala potraga za ubicom iz Čačka!

Dejan Popović juče se predao zbog ubistva biznismena iz tog grada.

Osumnjičeni za ubistvo Maria Simovića (43), Dejan Popović predao se sinoć nadležnim organima nakon što je za njim trajala potraga pet dana.

– Njegov automobil marke volvo, pronadjen je tokom dana u čačanskom naselju Šebeci, nakon čega se osumnjičeni Dejan P. iz Čačka predao nadležnim ogranima – kazao je za RINU izvor upoznat sa slučajem

On se tereti da je hicima iz vatrenog oružja upucao sugradjanina u jednoj radnji uz Ibarsku magistralu. Od tog trenutka policija je intenzivno tragala za njim.

Kako se ranije pisalo, on je u policisjku stanicu došao u pratnji svog advokata.

Podsećamo, ubijeni Mario Simović od ranije je bio poznat policiji. Pre više od 10 godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina. Simović je bio osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu i pranje novca.

U četvrtak, 25. aprila oko 10.30 časova, Dejan P. ubio je Maria Simovića (44) u njegovoj firmi u Preljini kod Čačka, nakon čega je pobegao.

Dejan P. se policiji žalio da se plaši Maria, te da mu je bezbednost ugrožena. Samo dan nakon zločina zvao je advokata i rekao mu da se plaši osvete Simovićevih prijatelja.

Pre ubistva, osumnjičeni za ovo delo je navodno ušao u lokal žrtve i pozvao ga da razgovaraju. Ubrzo je izbila svađa, a zatim je osumnjičeni izvadio pištolj i sa nekoliko hitaca usmrtio Maria.

Mario Simović i Popović su nekad sarađivali oko prodaje i kupovine automobila, placava i zgrada, ali su kasnije počeli često da se sukobljavaju, a poslednji sukob izbio je oko međe. Simović je Popoviću zapalio džip, tada mu je Popović pretio. Međutim, sve je eskaliralo kada je Simović pre nekoliko dana izveo geometre kako bi video da li mu je Popović „ušao“ na plac. Kada je ustanovljeno da jeste, Simović je to jedva dočekao i tada je sve krenulo.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare