STOJKOVIĆ UŽIVO GLEDA DUŠANA I FILIPA: Vlahović i Kostić napadaju Milan u duelu za 2. mesto!

Fudbaleri Juventusa i Milana od 18 časova igraju u Torinu derbi 34. kola Serije A.

Pet kola pre kraja ove dve ekipe su gotovo sigurno obezbedile učešće u Ligi šampiona naredne godine. UEFA je obradovala Italijane informacijom da će naredne sezone pet kluba iz Serije A igrati u Ligi šampiona, te u ovom trenutku Milan ima 15 bodova više u odnosu na šestoplasiranu Atalantu, a Juventus 10.

Osim međusobnog prestiža, ostaje dakle borba za drugo mesto. Juventusu neće biti lako, naprotiv, ima samo jednu pobedu u sedam poslednjih prvenstvenih utakmica. Čak je i plasman u finale Kupa Italije obezbedio posle poraza od Lacija, a u duelu sa Atalantom će biti u prilici da osvoji trofej.

Ni Milan nije u boljoj formi. Nije pobedio na četiri poslednje utakmice, a eliminisan je i od Rome u Kupu. So na ranu stavio je Inter koji je u gradskom derbiju minulog vikenda pobedom overio titulu, i to pred navijačima Milana.

Utakmici na stadionu „Alijanc arena“ prisustvovaće i selektor Srbije Dragan Stojković. Na njegovu žalost, neće moći da vidi sve igrače na terenu koje je hteo. Dok se mesto Dušana Vlahovića i Filipa Kostića ne dovodi u pitanje, dvojac iz Milana Luka Jović i Jan Karlo Simić neće biti u Torinu. Jović se povredio na poslednjem treningu, dok je Simić van ekipe pošto je igrao za omladince Milana u Ligi šampiona.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport) Autor: Dejan Ignjatović

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare