Ostoja Mijailović o odnosima sa Zvezdom: „Očajni su! Oni nas napadaju, ali nas moraju pobediti na parketu“

Predsednik Partizana kaže da nije problem među klubovima, već predsednicima

Košarkaški klub Partizan ima jedan veoma dobar dan, moglo bi se reći, pošto je nakon dugih pregovora ugovor sa klubom potpisao Željko Obradović, dosadašnji trener, ujedno i najtrofejniji stručnjak u Evropi.

Zbog toga su crno-beli zakazali i konferenciju za medije, na kojoj govore Željko Obradović i Ostoje Mijailović.

Tokom konferencije, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je upitan o odnosima sa Zvezdom, odnosno, o odnosima sa predsednikom Nebojšom Čovićem.

Ipak, Ostoja kaže da su odnosi veoma loši.

– Ja sam došao u oktobru, odnosi su bili još gori nego danas. Odnosi nisu loši između dva kluba, nego dva predsednika, vidim da se Željko Drčelić najavljuje kao predsednik Crvene zvezde. S njim imam dobar odnos, tako da će se popraviti tom promenom. Ne želim da učestvujem, ti odnosi su bili užasno loši, još iz vremena kad je njihov predsednik, čije ime ne želim da spomenem, pa iz doba kad su bili protiv Vujoševića i Danilovića.

– Ti odnosi su tada pokvareni i nikad nisu billi gori. Ja se nisam nikom udvarao da ću da budem drugi ili treći, otkad sam ovde, hteo sam da stvorim uslove da budu prvi. Pokazivao sam ambicije da damo što više, da budemo bolji, da budemo prvi. Navijači su to prepoznali, ja kad sam došao, oni su slali poruke da sam poslat u klub da budem drugi ili treći. Evo sedam godina se borimo da budemo prvi, zato nas napadaju iz susednog tabora, oni moraju da pobede na parketu, ne van parketa. Imamo finalnu seriju da pozovemo naše navijače da navijaju dostojanstveno, za naše momke, za našu ekipu, šta će drugi da pričaju i da rade nije moj problem.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare