GOCA TRŽAN OTKRILA KAKO SE RAŠA PONAŠAO PREMA NJENOJ ĆERKI! Evo kako je vaspitavao, isplivali šok-detalji!

Pevačica sa Lenom ima drugarski odnos od malih nogu…

Pevačica Goca Tržan kaže da je ćerku Lenu uspela da vaspita najviše uz pomoć supruga Raše Novakovića, koji se ponašao kao šlem u trenucima kada ona naslednicu nije mogla da obuzda. Naime, pevačica tvrdi da je Lenu pubertet poprilično „tresnuo“, pa je zbog toga često bilo i svađa između njih dve.

– Lena je imala pubertet koji je bio strašan. Suprug se u tim trenucima ponašao kao pravi šlem i stalno me opominjao da sam nekada i ja bila tinejdžerka. Naučila sam da kontrolišem emocije.Lena krajem maja puni 17. godina i sada smo stvarno super. Nismo drugarice, pre svega sam joj majka. Uspela sam, opet kažem uz Rašinu pomoć da prebrodim sve njene bubice i nekako je zaista sve došlo na svoje mesto – priča Goca za Hello. 

Inače, kako je poznato da je britka na jeziku, Goca je već neko vreme u sudskom sporu sa koleginicom Majom Nikolić, pa je sada otkrila detalje iz sudnice. 

– Još uvek nije prošlo ročište. Međutim, čekam da je navataju, jer ne može sudija da je pronađe, da joj pošalje poziv za ročište – istakla je Goca. 

Takođem tokom emisije koju vodi, Goca je jednom prilikom komentarisala tipove ženskih grudi, što su joj pojedine influenserke zamerile. Goca je govorila i o ovome, te i njima najavila tužbe.

– Pozdravljam sve influenserke koje na vrlo maliciozan način montiraju, a to je krivično delo. Ne smeš da premontiraš materijal jer je to krivično delo. Oni nisu stavili ceo kontekst u njihovom izlaganju. Da, tubularne grudi su u medicini deformitet i nije to nikakvo ružno komentarisanje. Za svoje grudi mogu da kažem šta ja želim. Influenserke traže način da dođu do pregleda, to je okej, ali sledeći put ću da ih tužim jer ne smeš da preradiš nečiji materijal. Svakom montažom menjaš sadržaj i kontekst te priče na zlonameran način, što je podložno tužbi – izjavila je pevačica, prenosi „24Sedam“. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare