MIRZA SELIMOVIĆ POSLE 10 GODINA PROGOVORIO O POBEDI U ZG! Otvorio dušu i priznao: „Strepeo sam, nisam imao ničiju pomoć…“ 

Mirza Selimović je prve muzičke korake napravio na Grandovoj sceni pre deset godina, a sada se prisetio prvog dolaska u studio.

– Uvek kad dođem u Grand osećam se kao kod kuće. Čini mi se da sam prvi put ovde došao 2013. godine, a 2014. sam pobedio u „Zvezdama Granda“, baš kada je i osnovana Grand televizija, tako da zajedno slavimo deceniju karijere. Drago mi je što zajedno rastemo i što ovde uvek imam veliku podršku – rekao je Mirza, a potom progovorio o svom trijumfu.

– Prvo, ja nisam bio svestan par dana nakon pobede šta me je snašlo, preemotivno je bilo i iskreno nisam očekivao pobedu jer sam te godine bio jedini pop izvođač. Uvek sam držao svoj pravac, nisam odstupao mnogo i to se na kraju isplatilo – priznao je Selimović.

Na pitanje koliko su mu „Zvezde Granda“ promenile tok života, pevač je sa osmehom odgovorio:

-Ma, potpuno, za 180 stepeni! Sad imam mnogo više obaveza, promocije, mnogo ozbiljnije radim. Jednostavno takmičenje mi je donelo profesionalnu karijeru, a do tad sam se muzikom bavio isključivo iz hobija.

Prvi susret sa Sašom Popovićem i velikanima muzičke scene i danas pamti do detalja, a otkrioje i kako se osećao kada je ispred sebe prvi put ugledao najveća imena na estradi.

– Prvi kontakt je bio tek na sceni, sećam se tad sam pevao „Krasivu“. Tada je u žiriju bio pokojni Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Aca Lukas, ta ekipa i bila je ona zavesa koja se dizala i spuštala, a ja sam toliko strepeo da li ću dobiti tih šest glasova. Ipak, imao sam sreću da svaki put dobijem sve glasove i to je najveća pobeda za mene – prisetio se pevač, tvrdeći da se sam koncept takmičenja danas razlikuje od perioda kada je on bio deo popularnog šoua.

Mirza Selimović
foto: Zorana Jevtić

– Možda je takmičarima sada lakše jer imaju mentore, ali iskreno ja ne volim kada mi se neko puno meša. Ja sam uvek imao svoju viziju šta treba da radim i to sam gurao. Sada takmičari imaju pomoć stručnih ljudi, ali svakako im ne bih sad bio u koži, u njihovim cipelama (smeh). To je jako stresno i želim im svu sreću – istakao je Mirza.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Grand

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare