OLGA DANILOVIĆ PRIREDILA SENZACIONALAN PREOKRET! Spasila ČETIRI meč lopte pri setu zaostatka, pa SLAVILA!

Ovo se ne viđa često!

Olga Danilović ostvarila neverovatan preokret u Madridu

U prvom kolu Mastersa u Madridu, srpska teniserka Olga Danilović napravila je neverovatan preokret protiv francuske teniserke Klare Burel. Nakon izvanredne borbe, Danilovićeva je trijumfovala rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 7:6(10:8), 6:4.

Prvi set prepun neizvesnosti

Prvi set je bio prepun neizvesnosti, sa nekoliko neverovatnih brejkova. Samo jedan gem je osvojen na svoj servis, i to od strane Francuskinje Burel, čime je osvojila prvi set rezultatom 6:3.

Drugi set doneo je spektakularni preokret. Francuskinja je povela sa 4:0, ali je Olga uspela da se vrati u igru. Osvojila je dva vezana gema, smanjila zaostatak na 4:2, a onda nastavila da pruža snažan otpor. Nakon izuzetno ujednačenog taj-brejka, Danilović je odnela pobedu u drugom setu rezultatom 7:6(10:8).

Uzbudljiva završnica trećeg seta

Ni treći set nije razočarao ljubitelje tenisa. Nijedna teniserka nije uspela da obezbedi svoj servis, ali je na kraju Olga uspela da slavi rezultatom 6:4, nakon izuzetno ujednačene borbe.

Olga Danilović će nastaviti takmičenje u Madridu susretom sa Danijel Kolins, a taj meč je na programu 26. aprila. S obzirom na izvanredan preokret u prvom kolu, s nestrpljenjem se očekuje njen sledeći nastup.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare