NESVESNO PRIZNAO DA JE RASKOMADAO TELO DANKE ILIĆ?! Dalibor Dragijević tik pred smrt IZGOVORIO REČENICU zbog koje inspektori sumnjaju na NAJGORE! 

Ovo ga je možda odalo!

Osumnjičeni Dalibor Dragijević (40) iz Bora, kome je bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50), osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon zločina, preminuo je 7. aprila u Policijskoj upravi u Boru.

Dalibor je umro u pritvoru od posledica infarkta.

Šta se desilo sa telom Danke llić i dalje nije poznato, međutim, kako je portal Republika saznao, Dragijević je, pre nego što je nastupio infarkt izjavio rečenicu koja ga je na neki način odala. Odnosno, iz njegove priče deluje kao da je sa Dankinim telom uradio ono najgore. 

Naime, na pitanje isnpektora, da li je prilikom prikrivanja tela, isto raskomadao, on je rekao “ Ma, kako sam mogao da komadam telo, tu su pelene i sve…“.

Međutim, Danka u trenutku nestanka zaista jeste nosila pelene, što je bacilo sumnju na njegov iskaz, a muškarac četrdesetih godina nije mogao da zna da li malo dete ima pelene. 

HAPŠENJE

Podsetimo, Dalibor Dragijević je uhapšen 6. aprila, zajedno sa ocem Radoslavom, pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu da premesti telo ubijene Danke Ilić.

Kako smo pisali, Dalibor je pre smrti i priznao da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela Danke Ilić. On je policiju vodio na više lokacija, ali ni na jednoj nije nađeno telo Danke Ilić.

Iznenadna smrt brata ubice bi mogla da utiče na istragu, pošto je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu da pomognu policiji u potrazi za telom Danke.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare