ANA IVANOVIĆ POSEDUJE SAT OD 500.000€! Pogledajte kakav „komad“ sija na ruci slavne Srpkinje, svi sa nevericom gledaju u „ČUKU“

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović ove godine je sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom bila na dodeli najprestižnijih filmskih nagrada, popularnih Oskara i u dugoj žutoj haljini zablistala je na crvenom tepihu.

Veliku pažnju privukao je i sat na ruci bivše teniserke, a posebno je mnoge zaintrigirala cifra, koja iznosi 500.000 evra, kako prenosi stranica na Instagramu koja se bavi procenom satova poznatih.

U pitanju je Roleks koji je sačinjen od belog zlata i prekriven je dijamantima, a model je unikatan i više ga navodno nema u proizvodnji.

„Ana Ivanović poseduje Rolex Rainbow Daytonu koja više nije u proizvodnji! Na dodeli Oskara bivša teniserka i ambasadorka brenda Rolex se pojavila sa jedinstvenim hronografom referentne oznake 116599RBOW sa posebnom konfiguracijom brojčanika: pave dijamantski cifer sa baguette sečenim safirnim indeksima! Kućište ovog sata sačinjeno je od belog zlata sa fabričkim setom dijamanata i safira kako na ciferu i bezelu tako i na lugovima i čuvarima krunice – piše na Instagramu.

Podsetimo, Ana je tokom teniske karijere potpisala sponzorski ugovor sa prestižnom kompanijom Roleks, kojoj je i danas jedno od zaštitnih lica. Zbog toga se pretpostavlja da nekadašnja srpska teniserka ima bogato kolekciju skupocenih satova.

UDARNA VEST.rs (kurir)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare