NOVI BEOGRAD GOSTUJE U SPLITU: Ekipa trenera Živka Gocića na korak od Fajnal-fora 

Vaterpolisti Novog Beograda u četvrtom kolu A grupe TOP 8 faze Lige šampiona gostuju u Splitu.

Duel sa ekipom Jadrana na programu je u sredu sa početkom u 19 časova, a eventualnim trijumfom Novobeograđana i pobedom Pro Reka u duelu sa Marsejom, ekipa trenera Živka Gocića dva kola pre kraja ligaškog dela obezbedila bi plasman na Fajnal-for koji se igra na Malti.

„Sa Splićanima smo se već sastajali nekoliko puta ove sezone i u suštini među nama nema tajni“, počeo je priču na konferenciji za medije pred put u Dalmaciju najmlađi prvotimac Novog Beograda Vasilije Martinović i potom dodao:

„To je ekipa koja u svojim redovima ima veliki broj hrvatskih reprezentativaca i koja sigurno ima ogrmnu želju da nas pobedi, s obzirom da su nedavno izgubili od nas u borbi za pehar Jadranske lige. Međutim, i mi smo veoma motivisani, imamo veliku želju da trijumfujemo i to ćemo svakako pokazati u bazenu“, konstatovao je Martinović.

Novi Beograd ponovo neće biti u kompletnom sastavu:

„Imamo određenih kadrovski problema. Đorđe Vučinić se požalio na povišenu temperaturu i mučninu i on neće putovati sa ekipom. Angelos Vlahopulos se polako vraća, a da li će igrati u Splitu odlučićemo pred sam meč. Ali, oni koji budu igrali daće sve od sebe, u to sam uveren, i zato očekujem pobedu“, rekao je trener Novog Beograda Živko Gocić.

On je još jednom naglasio da veoma respektuje narednog rivala.

„Igramo protiv ekipe koja definitvno poseduje veliki kvalitet. Očekuje nas težak duel, a mi ćemo se potruditi da se maksimalno pripremimo za taj meč. Na pravi način smo iskoristili treninge, ali i utakmice u domaćem šampionatu za sve to što nas čeka. Ponavljam, sigurno neće biti lako, ali mi znamo naše ciljeve, svesni smo naših kvaliteta tako da ćemo se potruditi da maksimalno iskoristimo te neke naše prednosti. Sigurno će biti velika borba i nema sumnje da nam predstoji uzbudljiva utakmica“, zaključio je Gocić.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare