UŽAS U PERASTU Hitna pomoć zatekla telo žene iz Južnoafričke Republike u stanu, UHAPŠENA NJENA ĆERKA

Državljanka Južnoafričke Republike N.L.T. (29) uhapšena je zbog sumnje da je juče ubila svoju majku u stanu u Perastu, saopštila je Uprava policije.

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odeljenja bezbednosti Kotor, su u saradnji sa kolegama iz Odeljenja bezbjdnosti Herceg Novi i Odjeljenja bezbednosti Tivat, rasvetlili krivično delo ubistvo koje je jutros izvršeno u Perastu.

Naime, policiji je od strane medicinskog osoblja Doma zdravlja Kotor prijavljeno da je u Perastu, u jednom objektu stanovanja zatečeno telo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T. (29), državljanka Južnoafričke Republike.

Policija je izašla na lice mesta gde je utvrđen identitet stradale osobe, te su preduzete mere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt.

Na licu mesta izvršen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra.

Pripadnici policije su nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga dela N.L.T. i ona lišena slobode.

Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare