Oglasio se Igor Duljaj o (ne)igranju u Kupu sa Zvezdom: „Uvek uz svoje igrače! Sve što radite, radite pošteno“

Još nije poznato da li će crno-beli igrati ovaj meč

Za vikend je odigran 173. večiti derbi u kom je Zvezda slavila protiv Partizana sa 3:2, međutim, posledice ove utakmice se osećaju i 48 sati kasnije, kada je i dalje pitanje – da li će crno-beli igrati meč u polufinalu Kupa Srbije protiv istog rivala zbog nezadovoljstva zbog suđenja?

Tokom dana je održan i sastanak u Partizanu, gde je odluka pala na fudbalere, koji i moraju da odluče da li će izaći na teren ili ne protiv najvećeg rivala.

Sada se oglasio i trener Partizana Igor Duljaj, koji je o svemu govorio za Informer. On je istakao da se jednostavno ništa ne zna u ovom trenutku.

– Jedino što se u ovom trenutku zna jeste da se ništa ne zna. Verujte mi da je to jedina istina. Trebalo je juče da imamo trening, ali sam igračima dao slobodno. Bili su iscrpljeni, bili su pod utiskom i nisam želeo da ih dodatno opterećujem. Važno mi je bilo da se odmore. Danas smo imali trening, normalno smo ga odradili i to je to. O temi hoćemo li igrati Kup ili nećeno nisam hteo da pričam. Videću igrače i večeras i sutra ćemo imati trening, pa ću tada znati nešto više – rekao je Duljaj.

On je potom rekao da će uvek stati iza svojih igrača, šta god oni odlučili.

– Uvek ću stati iza svojih igrača! Odnosno, staću ispred njih i biću uz njih. Oni krvare na terenu, njima lome noseve, oni se povređuju, oni igraju i apsolutno zaslužuju da budem uz njih. Neću pokušati da utičem na njihovo mišljenje, samo ću stati uz njih. To su pravi, fantastični momci, nisu deca.

Nije dao ni svoj sud o tome da li treba igrati ili ne…

– Moj stav je da… Treba biti pošten u svemu što radite.

Na kraju, on je otkrio i da ne zna kakav je stav uprave.

– Ne znam kakav je stav uprave, to ćete morati njih da pitate, a vi ste sedma sila, vama će morati i da odgovore. Kad je reč o puštanju karata u prodaju, koliko znam u Kupu to sve određuje Fudbaslki savez Srbije i nema veze ni sa Crvenom zvezdom ni sa Partizanom, ali nemojte me držati za reč. Pošto se još ništa ne zna, konferencije neće biti. To je za sada jedino sigurno

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare