„NIGDE NIJE MED I MLEKO“ Đani progovorio o razvodu mlađeg sina Marka: I Slađa i ja se svađamo oko gluposti, pa se ne razvodimo!

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da se sin Radiše Trajkovića Đanija razvodi, međutim folker priznaje da u tome nema istine, iako ni u jednom odnosu nije sve savršeno.

– Ne, on se ne razvodi! Nigde nije med i mleko, naravno! Ja sam sa Slađom 29 godina u braku, nekad mi se ne dopada kako postavi tanjir i viljuške na stolu, pa se posvađamo, ali to su gluposti… Ne razvodiš se zbog jedne ružne reči, poruke ili bilo čega… Tako da je sa Markom i njegovom ženom sve u redu – rekao je Đani.

Marko Trajković
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da se mlađi sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković navodno se razvodi.

Mlađi Đanijev sin, Marko i njegova supruga Minja, otpratili su jedno drugog sa Instagrama što je izazvalo sumnju da Trajkovići imaju bračne probleme.

Takođe, Minja je obrisala sve zajedničke fotografije sa suprugom i sklonila njegovo prezime.

Par se venčao u Hramu Svetog Save, a potom su napravili veliko gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu gde su okupili i veliki broj poznatih ličnosti.

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/grand

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare