MRTVA PIJANA VOZILA DECU, PA SE ZAKUCALA U TRAKTOR! Saobraćajna nesreća u Hrvatskoj, jedno dete povređeno

Jedno dete je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 20.40 časova u Babinoj Gredi u Hrvatskoj, kada je žena (34) u alkoholisanom stanju vozila neprilagođenom brzinom, te je udarila u traktor sa prikolicom županijskih registarskih oznaka, saopštila je policija.

Iz dana u dan svedoci smo građana koji, ne razmišljajući o posledicama, sede za volan ličnih vozila, iako znaju da su prethodno konzumirali alkohol. Policija je proteklog vikenda samo na području vukovarsko-srijemske policijske stanice zatekla 16 vozača sa prisustvom alkohola u organizmu. Najveća koncentracija od 2,24 promila zabeležena je kod 34-godišnjeg žene Babine Grede koja je u petak izazvala saobraćajnu nesreću u Babinoj Gredi.

U automobilu bila i deca

Kako je saopštila policija, nezgoda se dogodila u petak, oko 20.40 časova, kada je zbog neprilagođene brzine vozilo udarilo u traktor sa prikolicom županijskih registarskih oznaka, koji je na kolovozu nepropisno parkirao 52-godišnjak iz Babine Grede. Međutim, to nije sve, jer je 34-godišnja žena na zadnjem sedištu automobila imala dvoje dece, koja nisu bila u bezbednosnim sedištima niti vezana pojasevima.

Jedno dete zadobilo povrede

– U saobraćajnoj nesreći jedno dete je lakše povređeno, dok je očevidom utvrđeno da je vozilo kojim je upravljala 34-godišnja žena imalo zglobno-rastavnu spravu za vuču vozila, a nije vukla prikolicu – kažu u policiji.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare