DEJAN MATIĆ ISKEŠIRAO 500€ ZA JEDNU PESMU! Šakom i kapom kitio kolegu bakšišom, a kada je uzeo mikrofoin nastao je HAOS

Dejan Matić godinama živi na relaciji Austrija – Srbija, a da pored porodičnih i poslovnih obaveza ima vremena i za provod svedoči snimak koji je dospeo u javnost.

Naime, na društvenoj mreži „X“ pojavio se snimak sa nastupa Pavla Dejanića, a kako se može videti, među gostima je bio upravo i Dejan.

Dejan Matić
foto: Printscreen

U jednom trenutku, Pavle je izvodio pesmu „Hej, vi hitri dani“, koju je Mile Kitić snimio dok je još bio deo „Južnog vetra“, a Dejan je odmah izvadio novčanik.

Dejan Matić
foto: Printscreen

On je kolegi diskretno dodavao bakšiš, a ukupno mu je dao oko 500 evra.


Podsetimo, Dejan je nedavno progovorio o odnosu sa sinovima.

– Zoran ima 11, Konstantin 9 godina. Sviraju obojica, i lepo to ide. Mada je sad malo, ovo je već, ja nisam verovao, rani pubertet, pa je malo frka, pa bi da se igraju još, drugari napolju, a oni moraju da vežbaju i tako dalje, ali borimo se, balansiramo. Usmeravam ih da im se ne smuči, nego da to bude jedno druženje. Sin kaže: „Pa koliko ćemo još?“, odgovorim mu: „Dok ne savladaš, majstore“, a onda kaže: „Koliko smo svirali?“, ja reko: „Verovao ili ne sat vremena“, što je za njegov uzrast baš mnogo, kaže on: „Pa baš je ovo kul“ – pričao je Dejan.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare