„ZBOGOM, DRAGI PRIJATELJU“: Milo Đukanović se oprostio od Brana Mićunovića, evo šta je napisao na čitulji! (FOTO) 

Crnogorski biznismen Brano Mićunović preminuo je u petak u Budvi od teške bolesti, a od njega su se oprostili mnogi među kojima je i bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

Milo Đukanović
Milo Đukanovićfoto: Printscreen/Pink

– Zbogom, dragi prijatelju. Počivaj u miru. Milo Đukanović sa porodicom – navodi se u čitulji koju je Đukanović dao.

Brano Mićunović, Milo Đukanović
foto: Printscreen

Đukanović i Mićunović često su označavani kao saradnici i prijatelji, pogotovo dok je Milo bio u samom vrhu države.

Osim njega i najbliže porodice, od Mićunocvića su se oprostile mnoge ličnosti poznate javnosti u Crnoj Gori, ali i Srbiji.

– Povodom smrti vašeg oca i brata primite moje iskreno saučešće od iskrenog prijatelje. Brano, večna ti slava – čitulju je potpisao Naser Keljmendi.

Jedan od mnogih je i Dragan Giga Zindović koji je ranije hapšen i označen kao glavni akteri krvavog mafijaškog obračuna u budvanskom restoranu „Jadranska straža“.

Brano Mićunović imao je prilično bogatu biografiju. Imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali se najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom, što je on više puta demantovao.

Sredinom novembra prošle godine, Sjedinjene Američke Države (SAD) uvele su sankcije njemu i Miodragu Daki Davidoviću, zbog, kako je navedeno, povezanosti sa kriminalom i zlonamjernim uticajem Rusije u regionu. To podrazumeva blokadu njihove kompletne imovine u Americi ili one koju kontrolišu njima bliske osobe u toj državi.

Rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare