OVO JE POSLEDNJA ŽELJA PREMINULE VODITELJKE: Bojana planirala da uradi jednu stvar: Za nju to nije bilo nikakvo dokazivanje 

Voditeljka Bojana Janković pronađena je u petak mrtva u stanu u Beogradu, a njena prerana smrt sve je potresla. Njena poslednja želja bila je da istrči još jedan beogradski maraton, s obzirom na to da je mnogo volela sport i da je već jednom trčala 2021. godine, čime se i hvalila na društvenim mrežama.

Bojana Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

– Bojana je mnogo volela sport, svi su znali šta to za nju znači i koliki joj je izduvni ventil. Ona je na 34. beogradskom maratonu učestvovala sa sestrom, a svi su joj čestitali na angažovanju posle završetka manifestacije. Sa jednom drugaricom je nedavno pričala da bi volela da istrči još jedan maraton, odnosno, da bi učestvovala više puta. Nije se zadovoljila jednim maratonom. Za nju to nije bilo nikakvo dokazivanje, već stil života i nešto što je mnogo ispunjavalo – otkrio je upućen izvor blizak Jankovićki.

Inače, povodom tužne vesti oglasila se i glumica Teodora Bijelica, koja kaže da je slušala glasovne poruke pokojne Bojane, te se potresnim rečima oprostila od nje na društvenim mrežama.

– Slušam glasovne poruke i tvoj umilni prelepi glas i ne verujem… bila si svetlost koja je obasjala svačiji život koji si dodirnula – napisala je glumica i dodala:

– Hvala ti za svaki svaki savet, svaku lepu reč… putuj sa anđelima i neka ti je laka zemlja.

Bojana Janković
FOTO: PRINTSCREEN

I sestra bliznakinja Ivan se oprostila potresnom porukom.

– Oduvek i zauvek, Ika Boka. Živećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek… Nas dve to znamo – napisala je Ivana.

UDARNA VEST.rs (Kurir/Republika/Preneo: I.L.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare