NE MIRI SE SA ČINJENICOM DA JE BOJANA JANKOVIĆ MRTVA: Andrija Milošević se na emotivan način oprostio od voditeljke! 

Voditeljka Bojana Janković, koja je pronađena mrtva 19. aprila u svom stanu u Beogradu, dobila je počasti od mnogih javnih ličnosti, među kojima se oglasio i poznati glumac Andrija Milošević. Milošević je objavio crno-belu sliku voditeljke i na taj način se emotivno oprostio od nje.

Andrija Milošević o Bojani Janković

Nakon što se juče oglasila Bojanina sestra bliznakinja, javnosti se obratio i njen bivši zet, Edin Škorić, koji je uz potresnu objavu napisao: „Teši me misao da neko tako poseban kao ti, nikada neće biti zaboravljen. Moja Boka.“ Bojana je iza sebe ostavila dve ćerke, koje je dobila u braku sa članom „Beogradskog sindikata“ Ognjenom Jankovićem.

Bojana Janković bi u oktobru napunila 47 godina. Karijeru je gradila kao voditeljka, a bila je poznata po svom šarmu i profesionalnom pristupu. Njena smrt je šokirala javnost, ostavljajući prazninu kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu.

Njen odlazak ostavlja veliku prazninu, kako u zabavnoj industriji, tako i u srcima porodice i prijatelja. Bojana će biti upamćena po svom doprinosu televizijskoj industriji i po ljubavi koju je nesebično pružala svojim najbližima. Njeni tragovi će zauvek ostati urezani u sećanjima onih koji su je poznavali i voleli.

Podsećamo, sestra Ivana se nedavno oglasila i na svom Instagram profilu, pa je napisala poruku ispod objave o sestri Bojani u kojoj je napisala koliko je voli.

– Oduvek i zauvek, Ika Boka. Živećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek… Nas dve to znam. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare