САОПШТЕЊЕ ПЛАВЕ УНИЈЕ ЗА ЈАВНОСТ

Баш ретко кад се обраћамо јавности и генерално преко интернета, али смо приморани то да учинимо због новонастале ситуације и медија који се играју увек са речима само да би сакупљали јефтине поене код народа који је већ и сувише подељен, само да би се ширила мржња.
Од следеће године ОФК Београд ће играти своје “домаће” утакмице на стадиону у Зајечару, јер је наш стадион који је у власништву града Београда у фази распада већ преко 10 година и како је најављено почеће реконструкција стадиона коју смо дуго чекали што је и разлог нашег играња у Зајечару. Опције играња у Београду није било јер неки клубови крећу са реновирањем својих стадиона, а исто тако неки клубови који једноставно нису могли или желели да изађу у сусрет. Подсећамо да је прва реконструкција кренула пре 10 година у организацији клуба али је град Београд у сред реновирања зауставио све и није дао клубу да се настави реконструкција.
Град Београд је главни кривац за запостављање Омладинског стадиона, јер су у интересу одувек били само Партизан и Звезда.

Одлука наше групе и Клуба пријатеља ОФК Београда је једногласна а то је да док се не вратимо на наш стадион, нећемо организовано пратити “домаће” утакмице, већ ћемо само ићи на гостовања. А ми ћемо се никад сложније борити да се то оствари, као што смо се и изборили претходних година да сачувамо клуб од гашења. У нади да ће држава као и град Београд започети ту обећану реконструкцију што пре јер би срамота била да разни клубови без трунке историје добијају нове стадионе а да велики ОФК Београд, полуфиналиста купа победника купова игра на оронулом Омладинском стадиону.

РЕШЕЊЕ ЗА ОМЛАДИНАЦ – ХИТНО!

Плава Унија Београд

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare